Despre noi

Iubim sa surprindem viata zambind jucausa, uneori bosumflata, alteori cu degetelele manjite de culori imaginare, in cautarile si descoperirile ei, mereu miraculoasa in ochi de copil. E un joc frumos si plin de incantare pentru micutele personaje ale fotografiilor noastre si pentru noi ca artisti in cautarea imaginii complete a copilariei.

Copiii lumii pe care noi o cream sunt sinceri, prietenosi, nerabdatori sa se joace avand deplina noastra atentie, generosi cu rasul lor si uimitor de spontani. Noi le generam spatiul de siguranta si confort in care sa inventeze ce poveste ii inspira. Ne jucam impreuna. Cream amintiri de neuitat.

Pentru a pastra atmosfera si decorul in care ei se manifesta liber si natural, facem sedintele foto in studio sau acasa, ii insotim la gradinita, la piscina, pe terenul de joaca, la schi sau sanius. Le surprindem fetele si costumele de sarbatoare la aniversari, petreceri de Mos Craciun sau de Paste. Avem grija ca ei sa fie in permanenta incantati de sedinta foto si suntem impreuna cu ei numai atata timp cat se simt bine in compania noastra. Ne respectam si rasfatam micii clienti.

Am experimentat in ultimii ani variate domenii ale fotografiei, de la peisaj, portret, fotografie de produs sau eveniment, dar cele care ne sunt cel mai aproape de suflet sunt fotografiile cu copii pentru ca naturaletea si bucuria de viata a copiilor sunt o permanenta inspiratie pentru noi.

Suntem Cristina Maria Niculescu si Marius Alexandru, doi fotografi care pun pasiune in ceea ce creeaza, si va invitam in lumea fermecatoare a copiilor fotografiati de noi.


Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume