Promotii, noutati

Ateliere de fotografie pentru copii, la studio, in saptamana altfel.

26.03.2017

Ne-am propus sa facem un atelier interesant si sa invitam la noi la studio, copii de gradinita si nu numai, sa le aratam ce inseamna sa faci fotografii . Este o alternativa frumoasa de activitate si pentru saptamana altfel.

Fotografiile le vor face chiar ei, ii vom familiariza cu aparatul foto, cu subiectul, le vom povesti notiuni simple de incadrare si compozitie. La sfarsitul atelierului veti avea un fotograf de nadejde in concediile cu familia. Fotografiile voastre de vacanta cu mami si tati vor avea subiectele bine incadrate.

La fel ca toata activitatea nostra la studio, totul se va desfasura sub forma de joc, isi vor fotografia jucaria draga aranjata dupa ideile lor si folosind recuzita din studio, incurajandu-i la creativitate. Se vor fotografia si intre ei si voi parintii, le veti putea admira lucrarile pentru ca le veti primi pe mail. La sfarsit le vom face tuturor participantilor o fotografie portret individuala, de studio, pe care o veti primi prelucrata profesional.

Atelierul se adreseaza copiilor de peste patru ani, dureaza o ora, poate cuprinde un numar de 10 copii si se poate desfasura atat in romana cat si in germana. Costul lui este de 50 lei/copil. Va rugam sa luati legatura cu noi pentru mai multe informatii.

Ateliere de fotografie pentru copii, la studio, in saptamana altfel Ateliere de fotografie pentru copii, la studio, in saptamana altfel Ateliere de fotografie pentru copii, la studio, in saptamana altfel

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume