Informatii sedinte foto copii

Sedinta foto "Primul tort"

06.07.2016


Primul an din viata copilului a trecut. Un an plin de emotii, sentimente puternice, cunoasterea dragostei neconditionate, intrebari de tot felul, toate s-au inghesuit in acest an minunat. Am privit parintii cu copii de un an care au venit la noi cu mandrie pentru o sedinta foto si ne-am dat seama ca trebuie sa facem ceva special si nu numai in albumul foto de un an ci si ca atmosfera a sedintei.

Este o sedinta speciala si ne dorim sa fie o sarbatoare chiar daca are loc la studio; cu recuzita specifica, cu baloane, confeti cadouri, imbratisari, veselie, familie, dragoste si bucurie..si nu in ultimul rand, tort. Cel mic se poate bucura din plin de el, cum numai el stie sa o faca la un an, spre deliciul parintilor si chiar si al nostru (ne-am achizitionat fundaluri speciale pentru acest moment de mare mozoleala)

Va asteptam asadar sa programati din vreme sedinta foto "Primul tort", motive sunt din plin: o zi speciala petrecuta in familie, momente unice pastrate in fotografii frumoase, distractie pentru micul sarbatorit si chiar doar daca va doriti cateva fotografii cu buclele micutului inainte de a-i taia motul... motiv des intalnit la sedintele de un an.


Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume