Informatii sedinte foto copii

Albume cu fotografii dragi

08.06.2015

Albume cu fotografii dragi Albume cu fotografii dragi Albume cu fotografii dragi Albume cu fotografii dragi

Mihaela noastra macheteaza cele mai frumoase albume. Si nu suntem doar subiectivi ca este colega noastra, ea este o mamica tare tare iubitoare si o arhitecta talentata si ca toata echipa noastra, pune mult suflet in ceea ce face. Cu rabdare ea aranjeaza in pagini fotografiile tale, pentru a pune cat mai bine in valoare ideea si atmosfera lor. Si impreuna cu tine finalizeaza albumul astfel incat sa plece la tipar numai dupa ce ti-ai dat acordul.

Asa ca, daca ai calculatorul plin de fotografii dragi, de la momente importante din viata sau din concedii frumoase sau de la sedinte foto sau pur si simplu a mai trecut un an si doresti sa ai toate momentele pastrate intr-un loc, te ajutam sa le asezi in albumul potrivit ca sa te uiti cu placere la el oricand.

Trimite-ne fotografiile tale si impreuna vom face un album care iti va aminti cu drag de momente frumoase. Contacteaza-ne.


Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume