Informatii sedinte foto copii

Copilaria in imagini - Kinder Studio la Jurnal pentru copii - Digi24

30.09.2013


Am experimentat ceva nou si ne dorim sa va povestim si voua. Am vazut cu emotie cum e sa fi de cealalta parte a camerei de filmat cu ocazia reportajului despre sedintele foto cu copii, pe care cei de la Digi24 l-au facut cu noi pentru emisiunea "Jurnal pentru copii". Am aflat lucruri interesante ca de exemplu ca se filmeaza 4 ore pentru 4 minute de material, cei drept interesant si captivant, am aflat impresiile mamicilor si motivul pentru care ele aleg sa faca o sedinta foto si cu toate ca simteam ca ne iubesc copiii, cand Elis de numai 4 ani a spus in fata camerei: "Mie imi place de Cristina", am trait o mare bucurie, bine, recunosc mi-au dat lacrimile.

Asa ca a fost o experienta bogata, a iesit un reportaj interesant, zicem noi si suntem mandri de clientii nostri, de faptul ca am colaborat cu acei oamenii minunati de la "Jurnal pentru copii" si, de ce nu, si de noi.

Va invitam sa urmariti reportajul pe pagina emisiunii !


Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume