Articole sedinte foto copii

Albume cu fotografii dragi

08.06.2015

Mihaela noastra macheteaza cele mai frumoase albume. Si nu suntem doar subiectivi ca este colega noastra, ea este o mamica tare tare iubitoare si o arhitecta talentata si ca toata echipa noastra, pune mult suflet in ceea ce face. Cu rabdare ea aranjeaza in pagini fotografiile tale, pentru a pune cat mai bine in valoare ideea si atmosfera lor. Si impreuna cu tine finalizeaza albumul astfel incat sa plece la tipar numai dupa ce ti-ai dat acordul.

Asa ca, daca ai calculatorul plin de fotografii dragi, de la momente importante din viata sau din concedii frumoase sau de la sedinte foto sau pur si simplu a mai trecut un an si doresti sa ai toate momentele pastrate intr-un loc, te ajutam sa le asezi in albumul potrivit ca sa te uiti cu placere la el oricand.

Trimite-ne fotografiile tale si impreuna vom face un album care iti va aminti cu drag de momente frumoase. Contacteaza-ne.

Albume cu fotografii dragi Albume cu fotografii dragi Albume cu fotografii dragi Albume cu fotografii dragi

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume