Articole sedinte foto copii

Pentru copilul tau, cu drag!

02.09.2014

Se numeste asa pentru ca este un cadou. De la parinti pentru copilul lor, asa l-am conceput noi. Este un album cu fotografiile nou nascutului, printre care am strecurat locuri de scris, unde cei dragi pot lasa cateva urari, sfaturi sau ganduri bune pentru bebelus.

Noi ne-am gandit sa il pregatim pentru ziua botezului, pentru ca atunci toti cei apropiati vor fi impreuna pentru a-l sarbatori pe cel mic, prilej tocmai bun pentru a lasa si cateva ganduri frumoase in timp ce ii admira fotografiile din album. Desigur, merge si la petrecerea de un an si chiar mai mare, pentru ca niciodata nu este prea tarziu sa urezi copiilor "o viata minunata" si sa le lasi in scris cateva sfaturi din experienta ta de viata.

Daca se apropie botezul sau alta aniversare a micutului tau, programeaza-i din timp o sedinta foto si noi te vom ajuta cu fotografii si realizarea albumului de amintiri, sa ii poti face poate cel mai pretios cadou.

Album amintiri botez Album amintiri botez Album amintiri botez Album amintiri botez

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume