invitatiilo" /> Cu dragoste pentru invitatii tai la botez - Kinder Studio

Articole sedinte foto copii

Cu dragoste pentru invitatii tai la botez

28.08.2014

A venit vremea organizarii botezului si ai ajuns la momentul invitatiilor. Iti doresti sa le arati tuturor ce minune a aparut in viata ta si sa ii inviti sa o vada, sa faca cunostinta cu ea si sa participe la primul eveniment important din viata ei - Botezul.

Pentru a exprima toate acestea, ai nevoie de niste fotografii frumoase, care sa puna in valoare gingasia si fragilitatea bebelusului, un model de inviatatie unic, realizat cu grija eventual cu specificul sau culorile botezului. Cateva randuri in care sa anunti sosirea pe lume a minunii tale impreuna cu datele botezului si te poti bucura ca ai transmis apropiatilor tai, intr-o forma eleganta, deosebita, tot ce ti-ai dorit.

Au decis sa ia parte la Botez si iti doresti sa le multumesti invitatilor ca s-au bucurat alaturi de tine. O poti face la fel de elegant, prin cateva randuri asezate pe o felicitare sau pe un card insotite de frumoasele fotografii cu bebelusul botezat. Vor putea pastra astfel o amintire legata nu numai de eveniment ci si de micutul nou sosit pe lume.

Cu dragoste pentru invitatii tai la botez Cu dragoste pentru invitatii tai la botez Cu dragoste pentru invitatii tai la botez Cu dragoste pentru invitatii tai la botez Cu dragoste pentru invitatii tai la botez Cu dragoste pentru invitatii tai la botez Cu dragoste pentru invitatii tai la botez

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume