Articole sedinte foto copii

Pachetul complet pentru Botezul tau

24.01.2014

"Va multumesc ca ati participat la primul eveniment important din viata mea. Daca v-ati distrat bine va invit inca de pe acum sa petrecem in aceeasi formatie si la majoratul meu care va avea loc...", este unul din textele de succes concepute de mamici pentru marturiile personalizate. Textul impreuna cu fotografii frumoase de la sedinta foto si insotite de un design unic, compun o marturie deosebita. La fel de speciala facem si invitatia pentru botez.

Si ca sa beneficiezi de ele la cele mai bune preturi le-am cuprins in Pachetul complet de Botez unde exista, pe langa servicii foto la ceremonia de la biserica si la petrecere, o sedinta foto speciala de nou nascut pe care o facem cu destul timp inainte, ca invitatiile sau marturiile sa ajunga la timp. Nu lipseste din pachet nici albumul cu pagini groase, care va spune peste ani povestea evenimentului tau.

Spune-ne cand va avea loc botezul ca sa planificam impreuna detaliile pachetului complet.

Pachetul complet pentru botezul tau

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume